Menu

Financiële diensten

Enig idee hoe u er financieel voorstaat? Niet alleen nu of volgende maand, maar ook als uw omstandigheden (onverwacht) veranderen? Als u bijvoorbeeld werkloos wordt of arbeidsongeschikt. Als u met pensioen gaat, of wanneer u of uw partner komt te overlijden.

In deze onzekere tijd is het belangrijker dan ooit om inzicht in uw financiële situatie te hebben. Dat geeft rust. Zelfs als dat beeld minder positief is. Je kunt maar beter weten waar je aan toe bent.

Persoonlijke financiële planning

Van Houwelingen Financiële Diensten helpt u te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan als uw inkomen ingrijpend verandert. Wij bieden overzicht en zorgen voor inzicht. We brengen uw financiële situatie in kaart in de vorm van een Persoonlijk Financieel Overzicht. We laten zien dat uw zaken goed geregeld zijn, of kunnen zijn. Op elk moment en voor elk scenario. Wat er ook gebeurt.

U krijgt een totaaladvies, waarin alles wat van belang is voor uw financiële situatie is opgenomen. Op basis daarvan richten we samen uw financiële toekomst in. Op maat, gebaseerd op uw wensen. En op een manier die voor uzelf van begin tot eind glashelder is.

Hoe we dat precies doen, kunt u lezen op de pagina Werkwijze en (uitgebreider) in onze 2023.10 Dienstverleningswijzer.

Ook zijn er standaard dienstverleningsdocumenten beschikbaar waarin staat beschreven wat u van ons mag verwachten. Zie hiervoor de onderstaande links:

Transparant en onafhankelijk

Onze dienstverlening is helder en we zijn transparant in de kosten. Van Houwelingen Financiële Diensten is gecertificeerd financieel planner (FFP-keurmerk) en is onafhankelijk. We hebben dus geen enkele verplichting om financiële producten bij bepaalde banken of verzekeraars onder te brengen. Uw belang staat altijd centraal.

Uw leven laat zich niet altijd plannen. Uw financiën wel.

Meer weten over onze financiële dienstverlening?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u misschien een vraag of opmerking over onze dienstverlening? U kunt ons vrijblijvend bellen op +31 (0) 318 – 59 51 15 of ga naar contact.

Ga naar contact