Menu

Over ons

Als gecertificeerd financieel planner met het FFP-keurmerk* staat Van Houwelingen garant voor kwaliteit en deskundigheid. Met meer dan 10 jaar ervaring en een schat aan actuele financiële kennis is hij in staat om breed te adviseren.

Johan van Houwelingen adviseert vanuit een integraal klantbeeld. Dat betekent dat hij in zijn advies alle financiële aspecten erbij betrekt die een rol kunnen spelen: belastingen, beleggingen, wetgeving, de waarde van de eventuele onderneming, noem maar op. Het hangt immers allemaal met elkaar samen.

Zijn drijfveren? De trots op zijn vak en zijn resultaten. Johan krijgt er energie van als hij mensen kan helpen hun wensen te realiseren. Dat iemand eerder kan stoppen met werken, terwijl hij ervan overtuigd was dat het er financieel niet in zat. Fantastisch, toch? Dat onderstreept de visie van Johan van Houwelingen, FFP:

Als je geld goed gebruikt, maakt het wel degelijk gelukkig!
Laten we samen kijken welke wensen u wilt realiseren. Belt u ons?
Johan van Houwelingen is ingeschreven bij de volgende kwaliteitsregisters:

  • *Federatie Financiële Planning (FFP)
  • Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP)
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)

         

We zijn aangesloten bij de volgende instellingen:

  • Autoriteit Financiële Markten. Vergunningsnummer 12020155, www.afm.nl
  • Klachtinstituut Financiële Dienstverlening, www.kifid.nl
  • Kamer van Koophandel: KvK-nummer: 73758787

 

Meer weten over onze financiële dienstverlening?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u misschien een vraag of opmerking over onze dienstverlening? U kunt ons vrijblijvend bellen op +31 (0) 318 – 59 51 15 of ga naar contact.

Ga naar contact