Menu

Werkwijze

Kenmerkend voor de werkwijze van Van Houwelingen Financiële Dienstverlening zijn zorgvuldigheid, transparantie en adviesonafhankelijkheid.

Helder stappenplan

Onze vijf stappen naar financiële rust

 1. Kennismaking
  Een vrijblijvend gesprek. We maken kennis met elkaar. Belangrijk, want het gaat om uw financiële toekomst. Dan moet er 100% vertrouwen zijn. Een basis waarop u met ons in zee wilt. Dat besluit u pas als u weet wie we zijn, wat we voor u kunnen betekenen, hoe onze aanpak is en wat de kosten zijn.
 2. Inzicht
  U en ik verzamelen en completeren samen alle financiële gegevens die we nodig hebben om een goed beeld van uw financiële toekomst te krijgen. Wij zetten het allemaal overzichtelijk voor u op een rijtje in uw Persoonlijk Financieel Overzicht. Uw situatie in één oogopslag. Inzicht door
 3. Uw doelen, wensen en mogelijkheden & Financieel Advies (rapport)
  We vragen u naar uw doelen en wensen. Wat vindt u belangrijk? Dat u bijvoorbeeld op dezelfde voet door kunt leven als u bent gestopt met werken? Dat uw kinderen kunnen studeren? Of dat uw partner verzorgd achterblijft als u onverhoopt komt te overlijden? En wat zijn de prioriteiten binnen dat lijstje van wensen? We toetsen die aan uw mogelijkheden. Het financieel adviesrapport beschrijft wat uw wensen zijn en hoe u die zo goed mogelijk kunt realiseren. Dat is ons advies. In twee, drie bladzijden wordt alles duidelijk. Daarin staat de kern. Helder verwoord en overzichtelijk gepresenteerd. De rest is verantwoording en onderbouwing van de cijfers.
 4. Bemiddeling
  U heeft uw keuzes gemaakt en wij regelen het allemaal voor u. Vanaf het opvragen van offertes en de aanvraag, totdat het traject volledig is afgerond. U hebt er geen omkijken naar. Het resultaat? Als wij afscheid van u nemen, weet u waar u financieel aan toe bent in vrijwel elk scenario, en is alles goed geregeld. Gerust gevoel!
 5. Onderhoud en Beheer
  De wereld verandert voortdurend, bijvoorbeeld als het gaat om ons stelsel van sociale voorzieningen. Uw omstandigheden kunnen veranderen. Daarom is het goed om bedragen, wensen en doelstellingen regelmatig opnieuw tegen het licht te houden en te actualiseren. We maken dan ook graag periodiek een update van uw financiële situatie. Is alles nog naar wens geregeld?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?Maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek?

Meer weten over onze financiële dienstverlening?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u misschien een vraag of opmerking over onze dienstverlening? U kunt ons vrijblijvend bellen op +31 (0) 318 – 59 51 15 of ga naar contact.

Ga naar contact